Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › lpmwpsjip › Reply To: lpmwpsjip
Bywam na kilku polskich kasynach od lat i nie ukrywam wiekszosc z nich jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play trafilem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i jakos zostalem. Lobby nie jest male — gdzies ze 2800 automatow, Pragmatic Play dominuje, Sweet Bonanza jak wszedzie na pierwszej stronie, ale znalazlem tez troche rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.
Bonus powitalny jest w miare typowy: stowka do jakichs 2500 zl oraz 100 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie zrobic, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Byl tez jakis kod bez depozytu dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje mozecie podejrzec na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Sam proces zapisu zeszla doslownie chwile, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Placilem karta i raz Skrillem, dostepne jest tez BLIK-a i krypto. Wyplata schodzi na portfel tego samego dnia, na karte potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przed pierwszym cashoutem troche mnie wkurzyla, ale tak maja wszyscy z licencja.
W dziale live spedzam najwiecej czasu — Evolution Gaming odpowiada za wiekszosc stolow, krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time to klasyk, tylko ze w godzinach szczytu obraz mi sie raz zacial. Na telefonie strona jest responsywna — dedykowanej apki nie ma, szkoda, ale strona jest lekka.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to czat — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale w nocy siedza tam juz tylko anglojezyczni. Zdarzylo sie czekac prawie pol godziny na czlowieka, potem poszlo sprawnie. Papiery z Curacao — nie jest to MGA, jednak wyplacili mi wszystko co wygralem.
Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — jest to zwyczajnie miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam po pracy po pare stowek i nic wiecej mi nie trzeba.