Start › Forums › Site Support & Feedback › illusion achievement of calamity rings › Reply To: illusion achievement of calamity rings
Obstawiam u nich juz jakies pol roku, glownie sloty, wiec moge cos napisac. Wybor gier w 888starz jest gruby — gdzies ze 3000 tytulow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oblegane, choc osobiscie wole Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jesli ktos woli ostrzejsze gry.
Sekcja live jedzie na Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Realni krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time i Monopoly Live wieczorem ciezko usiasc. Jedno co mnie wkurza — czasem klatkuje na slabszym necie, ale to raczej moja wina niz ich.
Bonus powitalny na 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Wager to x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Byl tez maly bonus bez depozytu po weryfikacji maila, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Biezace oferty zobaczysz w [url=https://medtrialtalkst.wpengine.com/uncategorized/888starz-50-darmowych-spinow-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach]888starz 50 darmowych spinów – kompletny przewodnik po bonusie, rejestracji i wypłatach[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Cashouty schodza u nich calkiem sprawnie. Skrill i Neteller mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Bitcoin schodzi najszybciej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Support w 888starz odpowiada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.
Z telefonu korzystam najwiecej — wersja przegladarkowa jest lekka, do tego wypuscili 888 starz app. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, nie zawiesza sie. Ostrzezenie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to unijna, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.