Start › Forums › Site Support & Feedback › false suspicion happenstance door › Reply To: false suspicion happenstance door
Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.
Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu czasem podbijaja pule. Tylko uwazajcie na jedno — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://albershof.de/jak-zweryfikowac-konto-i-obrocic-bonusem-w-888starz-praktyczny-przewodnik]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to bez translatora. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale wypada o tym wspomniec.