Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

888starz_qemn
Guest

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://igniterewealth.com/888starz-bonus-code-2022-kroki-i-metody-uzyskania-bonusu]888starz obrót bonusem[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Depozyty schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.

Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.