Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

888starz_qjmn
Guest

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.

Pakiet powitalny to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://maurizio-ristorante.de/2026/08/28/888starz-kody-przeglad-i-dostepne-opcje]888starz[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia.

Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.

Obsluga w 888starz gada po polsku i to bez translatora. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.