Start › Forums › Site Support & Feedback › false suspicion happenstance door › Reply To: false suspicion happenstance door
Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Pakiet powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://prd.yallaeshtery.daas.orcha.systems/888starz-apk-kroki-i-metody-instalacji-oraz-korzystania]888starz[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Wplaty schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time i Monopoly Live — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, jest tez apka na Androida.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.