Start › Forums › Site Support & Feedback › FobertDut › Reply To: FobertDut
Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.
Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://gergo.at/888starz-free-spins-code-co-warto-wiedziec-i-jak-odebrac-darmowe-spiny]88starz kod promocyjny[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.
Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Ja sie tym nie przejmuje, ale wypada o tym wspomniec.