Start Forums Gear & Tech Lights & Safety Gadgets Reply To: Lights & Safety Gadgets

fieryplay_ybmn
Guest

Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos napisac. Znalazlem to przypadkiem, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — jakies 2800 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly oparte na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support FieryPlay odpisuje po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.