Start Forums Bike Maintenance & Repair will-o’-the-wisp the rag of fortuity importune Reply To: will-o’-the-wisp the rag of fortuity importune

fieryplay_lvmn
Guest

Siedze tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Dobrze ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. KYC na start — standard, poszlo gladko.

Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.