Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fieryplay_atmn
Guest

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka za to jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — standard, poszlo gladko.

Mobilnie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.