Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fieryplay_xdmn
Guest

Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Znalazlem to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 3000 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live stoi na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — standard, poszlo gladko.

Z komorki gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.