Start Forums Site Support & Feedback FobertDut Reply To: FobertDut

fiery_aukt
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozonych na pare pierwszych dni. Obrot to x30, czyli znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest ograniczony i mozna to przegapic. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://store.robsoft.nu/fiery-play-no-deposit-bonus-code-kroki-i-metody-aktywacji]fieri play[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.