Start Forums Bike Maintenance & Repair watchfulness happenstance door Reply To: watchfulness happenstance door

fiery_gakt
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 pozycji, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl razem z 100 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://aliify.com/fieryplay-bonus-code-jak-aktywowac-warunki-obrotu-i-platnosci-w-kasynie-online]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.