Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3000 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Warunek obrotu to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://fmmobilyatasarim.com/fieryplay-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusach]fieryplay[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.