Start Forums Site Support & Feedback false suspicion happenstance door Reply To: false suspicion happenstance door

fiery_rbkt
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli w miare uczciwe, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=quangcaosaokim.com/fieryplay-code-pelny-przeglad-bonusow-kasyna-i-zakladow-sportowych-w-polsce]https://quangcaosaokim.com/fieryplay-code-pelny-przeglad-bonusow-kasyna-i-zakladow-sportowych-w-polsce[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.