Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fieryplay_lnmn
Guest

Gram tu od wiosny, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — cos ponad 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Fajnie ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie za to jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.